Informatie

Openingstijden

We zijn dagelijks geopend van 09:00 t/m 18:00

WhatsApp

06 – 14 24 95 59

Email

info@geneeskruidenskalli.nl

Neem contact op

VERZENDMETHODE

De verzending gaat altijd via postnl. Tijdens het bestelproces kun je inzien wat de verzendkosten zijn. De bestelling wordt binnen 7 werkdagen geleverd.

 

RETOUR

Wat mag niet geretourneerd worden?

Hygiënische producten of producten met een gezondheidsrisico waar de verzegeling van verbroken is.
toelichting: hygiënische- en gezondheidsrisico’s.

Een bestelling van een artikel waarbij de verzegeling niet verbroken is mag binnen 14 dagen retour. De verzendkosten worden in rekening gebracht voor de klant.

 

 

 

algemene voorwaarden

 

algemeen

Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen die via www.geneeskruiden.skalli.nl worden verzorgd.

Geneeskruiden Skalli behoudt zich het recht voor deze voorwaarden van tijd tot tijd te wijzigen of aan te vullen.

Door het gebruik van de service en/of diensten op de webshop van Geneeskruiden Skalli aanvaardt de koper deze algemene voorwaarden alsmede alle andere rechten en plichten zoals die staan vermeld op de webshop van Geneeskruiden Skalli. De algemene voorwaarden kunnen uitsluitend worden afgeweken indien dit uitdrukkelijk schriftelijk is overeengekomen met akoord van de koper en verkoper en in welk geval de overige bepalingen van deze voorwaarden onverkort van kracht blijven. Onder ‘Koper’ wordt verstaan iedere natuurlijke persoon of rechtspersoon die een bestelling plaatst via onze webshop en de verkoper is Geneeskruiden Skalli.

 

promoties

Alle acties van Geneeskruiden Skalli zijn vrijblijvend. De prijs en gewicht kun je vinden bij de omschrijving van het product. Mocht er een actie zijn dan word dat duidelijk vermeld bij het product. Mocht er een actie zijn en is het product op? Dan is de koper niet verplicht om een digitale tegoedbon te geven. OP=OP.

Aanbiedingen geschieden onder voorbehoud van de beschikbaarheid van de producten. Geneeskruiden Skalli heeft het recht om de bestelling te annuleren als het product niet op voorraad is.

 

Prijzen

Alle prijzen zijn uitgedrukt in euro’s, in overeenstemming met de wettelijke voorschriften hieromtrent, en zijn inclusief belasting. Het gewicht en de verzendkosten staan er duidelijk bij voor je akkoord gaat met de bestelling.

Eventuele speciale aanbiedingen zijn slechts geldig voor de geldigheidsduur zoals vermeld bij de speciale aanbieding.

Bezorg- en bestelkosten worden bij de bestelling apart vermeld.

Alle prijzen op de site zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten. Voor de gevolgen van druk- en zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

 

Betaling

Bij bestelling via de webshop Geneeskruiden Skalli kan op de volgende manieren worden betaald: iDeal en Klarna.  Andere betalingsmogelijkheden zullen kenbaar worden gemaakt via de internetsite.

 

 

Levering en leveringstijd

Bestellingen worden uiteraard zo snel mogelijk verzonden binnen 7 werkdagen. Leveringen vinden plaats op het door de koper tijdens de bestelling opgegeven adres. Geneeskruiden Skalli is er niet verantwoordelijk voor als het pakketje niet-aangetekend bij de buren wordt bezorgd.

 

 

Ruilen en herroepingsrecht

De Koper is verplicht de producten onmiddellijk na ontvangst nauwkeurig te (doen) inspecteren. Reclamering ter zake van gebreken in de producten dient schriftelijk zo spoedig mogelijk te geschieden uiterlijk binnen 2 dagen na bezorging. De reclamering dient gericht te worden aan Geneeskruiden Skalli. De contactgegevens kun je op de webshop vinden www.geneeskruiden.skalli.nl onder het kopje contact. Geneeskruiden Skalli zal zelf met een passende oplossing komen waar de koper akkoord mee gaat.

 

De koper is zelf verantwoordelijk voor de verzending en de kosten van die verzending als de bestelling retour komt binnen 14 dagen. Geneeskruiden Skalli verplicht zich om binnen 30 dagen na ontvangst van de producten de aanschafkosten terug te betalen.

Wat mag niet geretourneerd worden?

Hygiënische producten of producten met een gezondheidsrisico waar de verzegeling van verbroken is.
toelichting: hygiënische- en gezondheidsrisico’s.

 

Aansprakelijkheid

Indien Geneeskruiden Skalli om welke reden dan ook, gehouden is enige schade te vergoeden dan zal de schadevergoeding nooit hoger zijn dan een bedrag gelijk aan de factuurwaarde met betrekking tot het product of dienst waardoor de schade is veroorzaakt.

 

 

Overmacht

In geval van overmacht is Geneeskruiden Skalli niet gehouden haar verplichtingen jegens de Koper na te komen, respectievelijk wordt de verplichting opgeschort voor de duur van de overmacht.

Onder overmacht wordt verstaan elke van haar wil onafhankelijke omstandigheid, waardoor de nakoming van haar verplichtingen jegens de koper geheel of gedeeltelijk wordt verhinderd. Tot die omstandigheden behoren onder meer stakingen, brand, bedrijfsstoringen, energiestoringen, niet of niet tijdige levering van toeleveranciers of andere ingeschakelde derden en het ontbreken van enige via overheidswege te verkrijgen vergunning. Tevens wordt onder overmacht verstaan storingen in een (telecommunicatie-) netwerk of verbinding of gebruikte communicatiesystemen en/of op enig moment niet beschikbaar zijn van de internetsite.